Spar penge – brug LED pærer

Spar penge – brug LED pærer

29. november 2019 Slået fra Af Anders B.

Når du gerne vil spare penge på husholdningsbudgettet, er der ofte et sted, der er lidt let at overse, for du har jo nok allerede skiftet dine pærer ud til energisparepærer, nu er der bare kommet en ny og endnu bedre spiller på markedet. LED pærer er det nye sort, når det gælder om at finde penge på husholdningsbudgettet og det er der flere grunde til.

De mange fordele ved LED pærer

Der er flere grunde til at vælge LED pærer, der kan være med til at give en større besparelse på budgettet, og vil du gerne finde ud af de forskellige grunde kan du læse med lige her – hvor du vil finde ud af, at det er dumt du ikke har skiftet dine pærer ud endnu. 

LED photo

  • LED pærer har en levetid, der kan være helt op til 50 år – hvilket er længere end mange andre former for energisparepærer. Normalt holder en energisparepære mellem 6-16 år, og har du bare 2 pærer, der er LED, så vil du hurtigt kunne mærke en besparelse på det område. Forestil dig så at du skifter pærer ud i hele huset, hvor stor besparelsen så vil være og hvor sjældent du egentlig skal skifte pærer – det er en besparelse, som vil være til at mærke på budgettet.
  • Tager du en 10-årig periode og sammenligner det forbrug du vil have haft på glødepærer og LED pærer, vil du have sparet ca. 700 kr. ved at vælge LED pærer og dette er bare på en enkelt pære. Gå nu i gang med at tælle hvor mange pærer du egentlig har i hjemmet, og så kan du gange det op med besparelser på 10 år, hvis det er glødepærer, du har.
  • Farvegengivelsen ved LED pærer også markant bedre end både lysstofrør og energisparepærer, så det er endnu en grund til at vælge denne form for pære. Det er en helt klart fordel i rum som køkkenet og badeværelset, at farvegengivelsen er så god som overhovedet muligt, for så ved du hvordan maden ser ud og hvordan du selv ser ud i spejlet.

Find dine pærer på nettet

Vil du gerne starte stille op med en enkelt LED pære, vil du med fordel kunne prøve lidt forskellige LED pærer og her vil det ofte kunne betale sig at købe dem på nettet. Det er let at finde dem, det er let at købe dem og du ved at du kommer til at spare penge, så hvad venter du på – du kan lige så godt starte med at købe LED pærer i dag – de er det rigtige valg til belysningen i huset.