Press "Enter" to skip to content
 
 

psykiatriavisen.dk og Claus Jensen

Oprettet i Webdesign
torsdag den 29. marts, 2018 Kl. 06:43 af Redaktionen
♺ fredag den 30. marts 2018 Kl. 7:05
♺ 6 gange. 136 .

 
 
 
 
 
 
 

Jeg starter i nær fremtid et samarbejde med psykiatriavisen.dk. Jeg skal til at vedligeholde hjemmesiden for Gitte Grebsdorf. psykiatriavisen.dk forholder sig kritisk til psykiatrien. Læs f.eks. her om misinformation ang. depressionsmedicin.
Jeg har forholdt Gitte, mine problemer, med at arbejde meget og om min lave stress tærskel. Gitte bor på Fyn. Vi skal mødes i København næste gang hun kommer der. Du kan tegne et abonnement eller give en donation ved at trykke her.

Man er vel uddannet:

136 .
Mission News Theme by Compete Themes.

Ved at benytte folkeposten.dk accepterer du vores Privatlivspolitik