Press "Enter" to skip to content
 
 

Præst bruger folkepost-artikel og god kritik af Georg Metz

Oprettet i At trække nazikortet, Nyt om folkeposten
søndag den 1. juli, 2018 Kl. 10:51 af Redaktionen
♺ onsdag den 11. juli 2018 Kl. 6:15
♺ 27 gange. 154 .

 
 
 
 
 
 
 

I fredags fortalte Mai-Britt mig, at hun var sikker på, at dagens Intermetzo af Georg Metz, var noget for mig. Du kan også høre det, ved at trykke her. Det havde hun virkelig ret i.
Det jeg b.la. særligt hæftede mig ved var det, den efter min mening bedst formulerende i landet, gode Georg Metz skriver om at trække nazikortet. Noget andet jeg hæftede mig ved var Georg Metz email adresse i bunden af artiklen. Jeg skriver derfor straks til Georg Metz og orientere ham om, at jeg allerede i december 2017 oprettede siden nazikortet.dk og beder ham om at skrive sin mening om siden. Han skriver tilbage, at han synes det er godt, med sådan en side og skriver i sit PS, at det er en god ide at spare på kraftudtrykkene. Teksten står stærkere uden.
Jeg har selvfølgelig rettet siden til nu og kan tilføje at jeg fremover vil prøve at begrænse kraftudtryk, så det ikke overskygger alvoren, af det budskab jeg vil kommunikere og dermed gøre det hele useriøst.
 


Georg Metz

Info om Georg Metz Tryk her

Jeg er stor fan af Georg Metz. Når han sender en bye af en formulering afsted, uden for mange tillægsord og igen bandeord, kommer de fleste til kort.
Jeg er stolt over at blive taget seriøst af sådan en formuleringens stormester.
Noget andet jeg er stolt over er, at min søde præst Kirsten Jørgensen, vil vise min artikel >>Gå glip<< til konfirmanderne.
Da jeg læste om det, synes jeg jeg ville opdatere artiklen lidt, med nogle gode billeder og lidt ekstra tekst.

154 .

Vær først til at kommentere

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mission News Theme by Compete Themes.

Ved at benytte folkeposten.dk accepterer du vores Privatlivspolitik