Press "Enter" to skip to content

Overvågning

Oprettet mandag den 26. februar, 2018 Kl. 08:47 af Redaktionen
♺ søndag den 17. februar 2019 Kl. 16:30
♺ 11 gange. 789 gange.

https://www.shoshanazuboff.com/

https://noyb.eu/

https://dit.dk/

https://ulovliglogning.dk/

Jeg har lavet denne side, for at samle alt det dokumentation, jeg kan finde om den overvågning, der foregår fra b.la. USA NSA og firmaer som facebook, google, twitter, yahoo!, youtube og apple.
Kronik fra information 5. december 2015 om kapitalismens magt over internettet og problemet med overvågningen
https://xdok.dk/?nr=93
William_Binney-IMG_9040
aflyttet.dk findes et interview med Bill Binney, aktuel i filmen “A good American” – NSA-whistleblower, og skaberen af ThinThread, NSAs system til at finde frem til forbrydere gennem massive mængder af information…
Hør program tryk her

JanMonrad2015På radio 24-7 findes et interview med komikeren Jan Monrad, der døde alt for tidligt 20. november 2015. Interviewet er fra hans sommerhus, som aflyttet besøgte i 2012 til en snak om Google Maps, Facebook og de nye stasitider. Interviewet Hør program tryk her


I forbindelse med at en række partier i folketinget nu vil genindføre sessionslogning igen, som blev afskaffet i 2014 fordi dataene var ubrugelige, dukker spørgsmålet op: Hvad er en session ?
Sessionslogning er at registrere hvilke sider på internettet man besøger og hvem man skriver e-mail til. Man kan ud fra de data ikke se hvad man skriver i e-mails eller hvad man laver på hjemmesider man besøger. Så det bliver et gætværk når man skal finde ud af hvad en bestemt person laver på internettet. Ved hjælp af en Tor browser kan man heller ikke se hvilke sidder man besøger.
Hvis man f.eks. er hjemme hos en ven og logger på hans wi-fi og besøger en IS-relaterede side. Så tror man det er vennen der har besøgt siden.
Det er teleselskaberne der skal bruge op mod en milliard på den nye form for sessionslogning. Penge man kun kan tage fra forbrugerne eller også fra udviklingen af bedre bredbånds forbindelser og bedre dækning. Noget andet er at sidst, fra 2007 til 2014, man havde sessionslogning, valgte hver internetudbyder sin egen måde at definere hvad en session er. Så forskellige slags sessioner i forskellige formater viste sig i 2014 at være ubrugelige. Det der i 2014 viste sig at være ubrugeligt, vil man nu have meget mere af, og teleselskaberne skal betale som til sidst går ud over forbrugene. ?
Hør her programmet af lyttet fra Radio 24/7 29/01-2016DR dokumentaren Snowdens store flugt

http://tvx.dk/?nr=146
USAs hemmelige overvågning

DR1 dokumentaren 16/3-2015 privatliv til salg

http://tvx.dk/?nr=144
Digitalt Selvforsvar – Cookies

http://tvx.dk/?nr=136
Edward Snowden på Politiken
Edward Snowden på information

https://filmbio.dk/film/?n=5
A Good American

789.
Mission News Theme by Compete Themes.

Ved at benytte folkeposten.dk accepterer du vores Privatlivspolitik and