Press "Enter" to skip to content

Om Folkeposten?

Oprettet søndag den 18. februar, 2018 Kl. 21:07 af @DrClausJensen
Sidst opdateret: lørdag den 9. juni 2018 Kl. 20:01

Lørdag d. 5. November 2016, blev jeg døbt og meldt ind i folkekirken. Lidt over et år efter, melder jeg mig igen ind i enhedslisten. Det der er uforeneligt for andre, blev pludselig logisk for mig og helt naturligt. Da jeg for, tror jeg, tredje gang, meldte mig ind i enhedslisten, efter min dåb, var jeg blevet 46 år. For mange var jeg blevet en olding og for lige så mange var jeg stadig en knøs.
Jeg bilder mig selv ind at jeg var og er blevet klogere og mere vis. Dermed ikke sagt eller skrevet, at mennesker der ikke vælger eller valgte som jeg, ikke selv kan være blevet klogere og er kloge og vise ?.
Spørgsmålene om jeg er for eller imod EU, er alt for simple spørgsmål til en så kompleks institution. Jeg er på spørgsmål om EU, nok blevet klogere og mere vis, med mine 46 år. Jeg er ikke ubetinget imod EU og jeg mener ikke Danmark skal melde sig ud af EU.

God Læselyst 🙂
Claus Jensen | Redaktør.
Ph.d | Pensionist Hele Dagen.
Yderst labil mht. arbejde.ææhhh ø-å

Folkeposten er ikke fra 1791, som er samme år den engelske avis, The Observer, startede. folkeposten.dk er blev registreret 8. december 2017.

Vær først til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mission News Theme by Compete Themes.