Press "Enter" to skip to content
 
 

Hjælp efterlyses

Oprettet i Ikke-kategoriseret
torsdag den 5. april, 2018 Kl. 22:12 af Redaktionen
♺ torsdag den 5. april 2018 Kl. 22:52
♺ 7 gange. 127 .

 
 
 
 
 
 
 

I forbindelse med regeringens medieudspil til et 5 årigt medieforlig, står det klart for mig, at jeg mangler noget hjælp til at skrive og ikke mindst grave journalistisk i sagerne, jeg finder interessante og vigtige at oplyse om. Jeg mangler med andre ord én eller to sekretærer. Du skal bare have, en funktionsdygtig computer med internet adgang og en telefon, jeg kan ringe til, i fagligt øjemed. Det vil være rart, hvis du er ferm til at bruge din computer.
I dag her jeg brugt tid på at konvertere Regnskab-16-17.pdf til Regnskab-16-17.txt fordi jeg vil have læst, et regnskab for Randers egnsteater, op på min computer, for at høre/læse om Randers kommune har råd til egnsteater, fordi de får penge fra udligningsreformen og dermed københavn og omegn eller egnsteatret kører en selvstændig økonomi uden støtte fra kommunen. Jeg skal også til at bruge tid på at optage og overfører videoer, der skal lægges på min server. Tryk her og se f.eks. USAs hemmelige overvågning.
Hvis du overvejer det, så skriv til mig med dit telefonnummer, så ringer jeg til dig og vi kan tale om det. https://folkeposten.dk/kontakt-redaktionen/

127 .

Vær først til at kommentere

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mission News Theme by Compete Themes.

Ved at benytte folkeposten.dk accepterer du vores Privatlivspolitik