Press "Enter" to skip to content
 
 

GDPR er en krig mellem USA og Europa og facebook går konkurs

Oprettet i Digitaliseringen, IT politik
torsdag den 5. april, 2018 Kl. 07:27 af Redaktionen
♺ torsdag den 5. april 2018 Kl. 7:42
♺ 25 gange. 152 .

 
 
 
 
 
 
 

Læs denne fantastiske klumme af Mogens Nørgaard tryk her
Det her er skide godt. Jeg ville ønske jeg kunne like denne klumme, 100 tusind vis af gange, på twitter naturligvis. Det er fanme godt skrevet. Læs om hvad er GDPR tryk her.

Facebook og andre lindende selskaber, for nu svært ved at fastholde deres forretningsmodel, der hidtil har tjent milliarder. Det er da i orden, at firmaer tjener penge, men jeg vil have lov, at påstå at facebook ikke findes i 2028. Mange brugere er gået ind på, at få slettet deres facebook profil, med #deletefacebook kampagnen, på grund af de seneste skandaler. De unge bruger ikke facebook mere og det ene med andet. Zuckerberg skulle se og få det solgt, det foretagende med samme. Det kan kun gå for langsomt.
Jeg har droppet facebook, fordi jeg indså at det var spild af tid.
Jeg hørte disse radioprogrammer. Tryk her for at lytte. Der så jeg lyset. Meget af det mine venner (på facebook), skrev, havde ikke min interesse. Jeg synes bare det var støj. Der var selvfølgelig undtagelser. Men da jeg skulle veje det op, var det ikke nok til at blive ved.
Noget andet er at jeg har slået alle notifikationer fra, på min mobiltelefon. Jeg vil ikke hele tiden forstyres og blive revet ud af det jeg er i gang med. Det stresser. Notifikationer fra facebook og mails stresser vel også dig, vis du tænker lidt over det.
Jeg er stadig på twitter og det er et must, når man interessere sig for politik. Det er også mere seriøst, når bare pornomodellerne ikke florerer. På twitter sviner folk heller ikke hindanden til, som på facebook. Søren Espersen droppede jo facebook af samme årsag. Han er nu på twitter.
Jeg har ikke noget imod, at du er på facebook, jeg gider det bare ikke mere.

Slet din facebook konto nu og mærk friheden. Tryk på billedet, når du er klar.

Tryk på billedet og se filmen Facebookistan. Find ud af hvem der gennemser alle de billeder og videoer du uploader

152 .

Vær først til at kommentere

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mission News Theme by Compete Themes.

Ved at benytte folkeposten.dk accepterer du vores Privatlivspolitik