Press "Enter" to skip to content
 
 

Fuck Mette Bock

Oprettet i Liberal Alliance, Mediepolitik, Mette Bock
lørdag den 14. april, 2018 Kl. 15:04 af Redaktionen
♺ fredag den 22. juni 2018 Kl. 20:11
♺ 35 gange. 152 .

 
 
 
 
 
 
 

Jeg synes ikke der skal spares eller privatiseres en skid på hverken DR, Radio24syv eller TV2 og Radio24syv skal fanme ikke flyttes til Jylland.
Ja så behøver du ikke læse resten.
Mette Bock er i bedste fald dum, efter min menning. Hendes ideologiske korstog med at smadre DR og Radio24syv er sgu også for dumt. Der skal bare, spares og privatiseres. Hun er ond .


Mette Bock

Info om Mette Bock tryk her

Dumheden og dito ideologien, træder dog tydeligst frem i denne artikel fra politiken Tryk her. Her fremgår det, at hver uge er DR i kontakt med 96 procent af de 3-6-årige og 93 procent af de 7-12-årige.
Selvfølgelig er der altid plads til forbedring, som den dygtige kulturforvalter udtrykker det, men det her er sgu for åbentlyst dumt. At der ikke er tale om ideologi, svare til at sige at Anders And ikke er en and, fordi han kan tale.
Til pressemødet (Tryk her), hvor hun fremlagde regeringens medieudspil, til et medieforlig, spurgte en journalist fra Radio24syv. “Når partierne skal styrkes på grund af et øget mediepres, skal de bruge flere penge. De har lige brugt yderligere for 52 millioner. Men når puplic service skal forbedres, skal de have færre penge. Hvordan hænger det sammen?”
Ministeren svarede: “Jeg forstår simpelthen ikke spørgsmålet”.
Det er måske klart, at der ikke er så mange lys i lagkagen, hos en minister hvis ophavende vid, stammer fra Liberal Alliance og Ayn Rand. Hun er dum og afstumpet.
Det ender sikkert med, at TV2 ikke længere, har film uden afbrydelser og Radio24syv’s sendeflade plasters til med reklamer og genudsendelser.
Nu vil man så både flytte Radio24syv til Jylland og spare 1/3 på stationen.
Mange politikere går i øjeblikket ind og ud af Radio24syv’s studier, fordi den ligger i København. Jeg er meget glad for Radio24syv og specielt programmet aflyttet. Radio24syv bliver lavet for under det halve af P1 og har langt færre genudsendelser. Man skulle tro at regeringen har et horn i sidden på stationen. Graver journalisterne er måske lidt for effektive på Radio24syv. Sidst var der jo b.la. sagen, hvor en Radio24syv journalist meldte sig ind i venstre, for at komme til at stille venstres kandidat til borgmesterposten i København, Cecilia Lonning Skovgaard, ved kommunevalget i 2017, nogle kritiske spørgsmål. Det var noget med at leje et lokale uden at betale. I den forbindelse måtte den radikale kandidat, Anna Mee Allerslev trække sig. Hun havde nemlig også lejet et lokale uden at betale. Det er også som om, at alt dansk produceret indhold skal der skæres i. Der er med andre ord lagt op til en mediebæ.
Så fuck Mette Bock.
Kulturminister Mette Bock (LA) skrev, da hun forlod DR i 2009, en intern mail til medarbejderne, hvor hun roste ‘Danmarks vigtigste kulturinstitution’, der blev drevet med ‘sund fornuft’.
Kulurministeren siger at der aldrig er blevet produceret så meget dansk indhold som nu, (Red: b.la. fra DR). Så er det jeg siger ‘If it ain’t broke, don’t fix it’.
Afslutningsvis vil jeg anbefale at læser denne artikel.

152 .

Vær først til at kommentere

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mission News Theme by Compete Themes.

Ved at benytte folkeposten.dk accepterer du vores Privatlivspolitik