Press "Enter" to skip to content
 
 

Er den unævnelige nazist ?

Oprettet i Facisme, Højreradikale, Hvis man gentager en løgn tilstrækkeligt, Nazisme, Paul Joseph Goebbels
onsdag den 15. maj, 2019 Kl. 20:24 af Redaktionen
♺ torsdag den 16. maj 2019 Kl. 9:25
♺ 9 gange. 56 .

 
 
 
 
 
 
 

Det var egentlig meningen jeg ville skrive en stor artikel om ham RP. Jeg er også ved at lave en video til youtube. Hvis i vil have et link til den, når den er færdig, så svar på min e-mail. Men der er noget der er gået op for mig i dag. Dem der stemmer på ham, er ligesom Trumps vælgere. Alt dokumentation der underbygger at RP er psykisk syg i svær grad og han har fået et tilhold på 5 år, tidligere i hans karriere og han er hjerneskadet. Alt det betragter hans tilhængere som fake news. Om de mener det er sandt eller ej, så stemmer de på ham alligevel, så dem kan man ikke påvirke. De ved det hele allerede og det giver dem (synes de), bare større grund til at stemme på ham. Alle os andre, vi er bare venstreorienteret propaganda. Jeg vil dog tilføje dette billede:

56 .

2 Kommentarer

 1. Mai-Britt K. Mai-Britt K. 16. maj 2019

  Jeg bryder mig bestemt ikke om RP, men jeg syntes det er meget værre med alle dem, der bare løber med.
  Engang sagde man, at ham Hitler jo bare var en eller anden lille tosse, der var ikke ret mange, der var bange for ham, for han kunne jo aldrig få magt, med de vanvids ide`er han havde, men lige pludselig vendte det jo og den gale mand fik magt, masser af magt.
  Jeg håber ikke historien gentager sig.
  Han er jo heller ikke den eneste med de holdninger, jeg læste en artikel et sted, at både nye borgerlige og DF har rigtig mange holdninger i det de går på valg på, faktisk var de næsten helt ens.
  Jeg syntes det er uhyggeligt og vi skal gøre noget nu, så historien ikke gentager sig.

 2. mm Redaktionen Post author | 16. maj 2019

  Hvor har du ret Mai-Britt 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mission News Theme by Compete Themes.

Ved at benytte folkeposten.dk accepterer du vores Privatlivspolitik